Registrujte sa do vernostného programu SANTINI ešte dnes a získajte extra zľavu až 10% na vaše nákupy! 💙

Už poznáte naše zvýhodnené sety?

Zvýhodnené sety, to je skvelá príležitosť, ako nakúpiť výhodne vaše obľúbené produkty 

Hľadáte spôsob, ako si dopriať luxusné parfumy, kvalitnú kozmetiku alebo vône do bytu za skvelú cenu? Chcete si spríjemniť cestovanie v aute krásnou vôňou alebo túžite po dlhotrvajúcej vôni bielizeň? Potom sú zvýhodnené sety tou pravou voľbou pre vás!

V našej ponuke nájdete širokú škálu akčných setov, ktoré sú špeciálne zostavené tak, aby vám poskytli to najlepšie z našich produktov za výhodnú cenu. Vďaka týmto zvýhodneným setom môžete nielen ušetriť, ale tiež si dopriať kvalitnú starostlivosť od hlavy až po päty alebo si do zásoby nakúpiť úžasné vône do bytu či auta.

 

Prečo si vybrať zvýhodnené sety?

Naše zvýhodnené sety sú perfektným spôsobom, ako vyskúšať rôzne produkty z našej ponuky, či už ide o parfumy, kozmetiku, vône do bytu, vône do auta alebo dokonca parfumy do bielizne. Spájame to najlepšie z našich produktov do jedného setu, aby ste mali všetko na jednom mieste a za skvelú cenu.

  • Parfumy: Prinášame vám výber z tých najkrajších vôní, ktoré podčiarknu vašu osobnosť a dodajú vám sebavedomie. Môžete vyberať z našich miniparfumov alebo parfumových vôd.
  • Kozmetika: V tejto kategórii nájdete detskú kozmetiku, dekoratívnu kozmetiku alebo prírodné produkty, ktoré sa jemne starajú o vašu pokožku. Tieto sety si jednoducho zamilujete.
  • Parfumy do bielizne: Intenzívna vôňa, ktorá prevonia vaše oblečenie a udrží ho sviežu po celý deň. V ponuke máme 4 druhy vôní a 2 veľkosti balenia.
  • Vôňe do bytu: Premeňte svoj domov na oázu pokoja a pohody vďaka vôňam, ktoré naplnia každú miestnosť príjemnou atmosférou. Vo zvýhodnených setoch nájdete osviežovače vzduchu, difuzéry alebo sviečky.
  • Vôňe do auta: Vaše cesty budú ešte príjemnejšie s našimi elegantnými vôňami do auta, ktoré prevoňajú každý kilometer.

Ušetrite s našimi akčnými setmi

Ponúkame rôzne kombinácie produktov, aby ste si mohli vybrať to, čo vám najviac vyhovuje. Či už hľadáte voňavú inšpiráciu pre seba alebo originálny darček pre svojich blízkych, naše akčné sety sú tou pravou voľbou. Vďaka týmto zvýhodneným setom nielen ušetríte, ale tiež získate produkty, ktoré sú starostlivo vybrané tak, aby sa navzájom skvele dopĺňali. 

Vyberte si ten pravý zvýhodnený set pre seba

Pozrite sa na našu ponuku zvýhodnených setov na našom e-shope a doprajte si luxus, ktorý si zaslúžite! Akčné sety pravidelne aktualizujeme, takže vždy nájdete niečo nové, čo vás poteší. Prezrite si našu aktuálnu ponuku zvýhodnených setov tu a objavte dokonalú kombináciu produktov, ktorú práve potrebujete.

 

   Preskúmať zvýhodnené sety