Registrujte sa do vernostného programu SANTINI ešte dnes a získajte extra zľavu až 10% na vaše nákupy! 💙

Najlepšia prírodná kozmetika, ktorú u nás môžete kúpiť

V dnešnej dobe je stále obľúbenejšia kvalitná prírodná kozmetika, ktorá je šetrná k pokožke a zároveň účinná. Ak hľadáte, čo si zaobstarať, máme pre vás niekoľko skvelých tipov z e-shopu e-santini.sk, ktoré stoja za vyskúšanie.

Telový balzam proti striám s colostrom

So striami sa stretáva väčšina populácie. Síce neohrozujú naše zdravie, ale sú považované za jeden z najčastejších estetických problémov našej pokožky. Vyskúšajte tento telový balzam bohatý na vzácne prírodné oleje. A čo sú to vlastne strie? Sú to jazvy vznikajúce pri rýchlom naťahovaní kože, napríklad pri tehotenstve alebo rýchlom priberaní na váhe. Tento balzam obsahuje kolostrum, ktoré podporuje regeneráciu kožných buniek a zlepšuje pružnosť pokožky, čo pomáha predchádzať vzniku strií.

3

Jemný umývací intímny gél

Na každodennú starostlivosť o intímne partie jednoznačne odporúčame náš Jemný umývací intímny gél, ktorý je šetrný k prirodzenému pH a mikroflóre. Tento gél na intímne partie obsahuje prírodné extrakty, ktoré zaisťujú pocit sviežosti a čistoty po celý deň. Pokiaľ hľadáte prírodný intímny sprchový gél, toto je skvelá voľba. Je vegánsky, neobsahuje žiadne parfémy ani farbivá.

2

Prírodný regeneračný zinkový krém

Zinkový krém je známy pre svoje hojivé účinky. Tento prírodný regeneračný krém podporuje hojenie drobných raniek, upokojuje podráždenie, pomáha pri zapareninách a tiež je veľmi vhodný na liečbu akné. Vďaka prírodnému zloženiu je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej a môžete ho aplikovať na telo aj tvár. Pokiaľ hľadáte účinný prírodný krém, tento zinkový je ideálna voľba.

1

Jemná detská umývacia pena s aloe vera

Pre citlivú detskú pokožku je dôležité používať jemné a šetrné produkty a tak mamičky časti rady dbajú na to, aby bola ich používaná kozmetika prírodná. Jemná detská umývacia pena s aloe vera je navrhnutá tak, aby bola maximálne šetrná. Obsahuje mnohé rastlinné extrakty a tiež šťavu z aloe vera, ktorá má upokojujúce a hydratačné účinky, čo pomáha udržovať detskú pokožku zdravú a hydratovanú. Naša umývacia pena s hravým dizajnom je ideálna na každodenné použitie a poskytuje kompletnú starostlivosť o detskú pokožku od 3 rokov.

4
Prírodná kozmetika ponúka šetrnú starostlivosť o pokožku bez syntetických prísad a chemikálií. U nás nájdete široký výber prírodných produktov, ktoré kombinujú účinnosť so šetrnosťou k vašej pokožke. Objavte silu prírodnej kozmetiky a doprajte svojej pokožke to najlepšie - vaša pleť vám poďakuje!