Registrujte sa do vernostného programu SANTINI ešte dnes a získajte extra zľavu až 10% na vaše nákupy! 💙

Festivalové líčenie v piatich krokoch

Leto je tu a s ním aj čas festivalov! Ak chcete zažiariť na letných hudobných podujatiach bez obáv o svoju pleť, máme pre vás perfektný návod. Poradíme vám, ako sa správne nalíčiť a vytvoriť úžasný festivalový look s použitím hypoalergénnych produktov, ktoré sú šetrné aj k citlivej pokožke. Pokiaľ si lámete hlavu, ako sa pekne nalíčiť a pritom nedráždiť svoju citlivú pleť, práve ste našli odpoveď! Bell kozmetika vám otvára dvere k dokonalému festivalovému looku.

Krok 1: Pripravte svoju pleť

Než začnete s líčením, uistite sa, že je vaša pleť čistá a hydratovaná. Pre tento krok vyskúšajte dvojfázové hydratačné sérum Bell Hypoallergenic Hydrating 2phase Serum. Nezabudnite tiež na ochranu pred slnkom. Hypoallergenic Vegan Lip Balm SPF25 nielenže ochráni vaše pery pred slnečným žiarením, ale tiež ich hydratuje a pripraví na ďalšie kroky.

Teraz je vaša pleť pripravená na nanesenie make-upu. Bell Hypoallergenic Mat&Soft make-up zjednotí tón pleti a zakryje drobné nedokonalosti bez toho, aby upchával póry alebo spôsobil podráždenie. Potom aplikujte Bell Hypoallergenic Longwear Hydrating Powder, ktorý zafixuje make-up a zaistí dlhotrvajúci matný efekt.

Návrh bez názvu (9)

Krok 2: Výrazné oči s tekutými očnými tieňmi

Festivalové líčenie si žiada výrazné a žiarivé oči. Bell Hypoallergenic Liquid Eyeshadow je ideálnou voľbou na dosiahnutie dlhotrvajúceho a intenzívneho efektu. Tieto tekuté očné tiene sa ľahko aplikujú a držia celý deň bez rozmazávania. Zvoľte farbu, ktorá sa hodí k vášmu outfitu, a naneste ju na celé viečko.

 Návrh bez názvu (7)

Krok 3: Definujte svoje oči tekutou linkou

Bez očnej linky sa nezaobíde žiadny festivalový look. Na zavŕšenie očného líčenia nesmie chýbať Bell Hypoallergenic Liquid Eyeliner – tá pomyselná čerešnička na torte, ktorá váš vzhľad povýši na úplne novú úroveň. Táto tekutá linka vám umožní vytvoriť precízne a výrazné línie, ktoré dodajú vašim očiam hĺbku a dramatický efekt. Navyše je vhodná aj pre citlivé oči, takže sa nemusíte obávať podráždenia. S touto linkou budete mať istotu, že váš pohľad bude neodolateľný a nezabudnuteľný.

Návrh bez názvu (5)

Krok 4: Dokonalé riasy s hypoalergénnou riasenkou

Žiadne festivalové líčenie by nebolo kompletné bez výrazných a plných rias. Použite hypoalergénnu riasenku Bell Hypoallergenic Amazing Lash Mascara, ktorá je šetrná k citlivým očiam a poskytne vám dlhotrvajúci objem a dĺžku bez rozmazávania. Riasenka dokonale zvýrazní vaše oči a dodá im intenzitu, ktorá vydrží celý deň aj noc. S hypoalergénnou riasenkou dosiahnete úžasný efekt bez toho, aby ste museli obetovať pohodlie.

Návrh bez názvu (6)

Krok 5: Plné a žiarivé pery

K dokonalosti chýbajú už len krásne zvýraznené pery. Použite Hypoallergenic Stay On Water Lip Tint, ktorý poskytuje intenzívnu farbu a dlhotrvajúci efekt. Tento tint je ideálny na celodenné nosenie na festivale, pretože je odolný voči vode i potu. Perám môžete ešte dodať objem a lesk s Bell Hypoallergenic Lip Plumper. Lesk na pery s unikátnym, svetlo odrážajúcim zložením, so zlatými trblietavými čiastočkami poskytuje nielen optické zväčšenie pier, ale aj na festival žiaduci trblietavý efekt.

Návrh bez názvu (8)

 

Tip na záver

Nezabudnite si so sebou na festival vziať kompaktné zrkadlo na prípadné úpravy. S použitými hypoalergénnymi produktmi budete nielen vyzerať úžasne, ale aj sa budete cítiť skvele. Bell kozmetika totiž ponúka produkty vytvorené priamo na citlivú pleť, ktoré vydržia po celý deň. Môžete si tak dopriať výrazné líčenie bez obáv o svoju citlivú pokožku. Prajeme vám nezabudnuteľný festivalový zážitok plný krásnych momentov a skvelého líčenia!