Registrujte sa do vernostného programu SANTINI ešte dnes a získajte extra zľavu až 10% na vaše nákupy! 💙

Ako správne prať - Tipy s parfumami do bielizne

Pranie bielizne má každý z nás v pravidelnom harmonograme domácich prác. Aj keď sa to môže zdať ako jednoduchá činnosť, tak aj správne pranie bielizne si vyžaduje určité znalosti a zručnosti. V tomto článku sa dozvieme, ako správne prať a ako mať voňavú bielizeň s použitím parfumu do bielizne.

 Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Návrh bez názvu

Príprava bielizne pred praním

Predtým, než začnete prať, je dôležité bielizeň správne pripraviť. Roztrieďte oblečenie podľa farieb a materiálov. Bielu bielizeň perte zvlášť, farebnú zase podľa intenzity farby, aby nedošlo k nežiaducemu zafarbeniu. Taktiež skontrolujte štítky na oblečení, ktoré poskytujú dôležité informácie o teplote prania a typoch pracích prostriedkov.

Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Návrh bez názvu (1)
Výber pracích prostriedkov

Výber správneho pracieho prostriedku je kľúčový. Na trhu je široká škála produktov, vrátane gélov, práškov a kapsúl. Vždy zvoľte prostriedok, ktorý je vhodný pre typ bielizne, ktorú periete. Pre jemnú bielizeň sa hodia špeciálne gély, zatiaľ čo pre silne znečistenú bielizeň sú lepšie prášky. Pre sviežu a voňavú bielizeň použite parfumy do bielizne, ktoré môžete použiť na všetky typy a druhy bielizne. Parfum do práčky dodá vašej bielizni sviežu a dlhotrvajúcu vôňu. Nemusíte sa ani báť použiť parfum na bielizeň do sušičky. Tieto parfumy sú pre takéto použitie vhodné a bielizeň bude nádherne voňať aj po vysušení.

Prečo parfum do bielizne?

Parfum do bielizne poskytuje intenzívnejšiu vôňu ako aviváž. Vďaka svojej koncentrovanej forme dokáže dodať vašej bielizni silnú a príjemnú vôňu, ktorá vydrží aj po niekoľkých dňoch. Navyše sa používa v menšom množstve ako aviváž, čím šetrí vašu peňaženku.
U nás si môžete vybrať z niekoľkých vôní, z ktorých môžete zvoliť cenovo výhodné 250 ml balenia alebo menšie 50 ml balenia na skúšku.

 

Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Návrh bez názvu (2)
Ako parfumy na bielizeň správne používať?

Použitie v práčke: obsah viečka nalejte do priehradky na aviváž a spustite štandardný prací program.

Použitie v sušičke: obsah viečka nalejte na handričku do sušičky a nechajte absorbovať. Vložte k ostatnej bielizni do sušičky. Spustite štandardný sušiaci cyklus.

Dlhotrvajúca vôňa bielizne

Aby bielizeň voňala čo najdlhšie, je dobré kombinovať rôzne techniky. Použite parfum do práčky, ktorý následne doplňte napríklad vonnými vreckami do skrine. Nezabúdajte tiež pravidelne čistiť práčku, aby sa v nej neusadzovali zvyšky pracích prostriedkov a baktérie, ktoré by mohli vôňu bielizne negatívne ovplyvniť.

Dodržiavaním týchto praktických tipov získate čistú a voňavú bielizeň, ktorá vás bude tešiť pri každom nosení.