Registrujte sa do vernostného programu SANTINI ešte dnes a získajte extra zľavu až 10% na vaše nákupy! 💙

Aká je najlepšia vôňa do bytu?

V našej ponuke nájdete širokú škálu vôní od jemných sladkých tónov, cez svieže až po pikantné korenené kombinácie. Medzi najobľúbenejšie sa však radí vôňa levanduľovej, ovocnej a kvetinovej - predovšetkým vôňa rozkvitnutého orgovánu. A nie je divu! Poďme si o týchto stálikoch arómu našich domovov povedať viac.

Levanduľa je známa svojimi relaxačnými vlastnosťami, ktoré pomáhajú znižovať stres a úzkosť. Je ideálna na vytvorenie pokojného a harmonického prostredia. Je často používaná v spálňach vďaka svojim schopnostiam podporovať kvalitný spánok. Jej jemná vôňa totiž pomáha uľahčiť zaspávanie a zlepšuje celkovú kvalitu spánku. Okrem príjemnej vône má levanduľa aj praktický benefit v podobe odpudzovania komárov a iného hmyzu. Levanduľa je teda obľúbená pre svoju univerzálnosť a schopnosť navodiť pocit pohody a pokoja. Jej prirodzená vôňa je jemná a nenápadná, čo ju robí ideálnou voľbou pre každú miestnosť v dome. V našej širokej ponuke levanduľových vôní si určite vyberiete.

Návrh bez názvu (24)Príjemná vôňa osviežovača Lavender napomáha vytvoriť prostredie vhodné na relaxáciu a odpočinok.

Ovocné vône, ako sú citrusy, mango alebo broskyne, majú povzbudzujúce účinky, ktoré dodávajú energiu a zlepšujú náladu. Ovocná aróma je ideálna na osvieženie vzduchu v byte. Pomáha neutralizovať nepríjemné pachy a vytvára sviežu a čistú atmosféru. Najmä citrusy, sú známe tým, že zlepšujú koncentráciu a zvyšujú produktivitu, sú tak ideálne pre domáce kancelárie alebo študijné priestory. Ovocné vône sú obľúbené pre svoju schopnosť okamžite povzbudiť a osviežiť. Sú perfektné pre tých, ktorí chcú do svojho domova vniesť trochu energie a vitality.

Návrh bez názvu (25)Aróma difuzér Areon s vôňou manga sa hodí všade tam, kde potrebujete osviežiť prostredie.

Orgován má jemnú, sladkú vôňu, ktorá často vyvoláva spomienky na jarné záhrady a prináša pocit pokoja a nostalgie. Orgovánová vôňa je ideálna pre vytvorenie romantickej a intímnej atmosféry v domove. Je jemná, napriek tomu výrazná, a prináša do miestnosti pocit elegancie a šarmu. Je to tiež účinný bojovník proti nepríjemným pachom. Je obľúbený pre svoju schopnosť priniesť do domova nádych prírody a romantiky a jeho jemnú, príjemnú arómu z neho robí perfektnú voľbu pre každodenné použitie. 

Návrh bez názvu (32)Vonná sviečka Santini s vôňou orgovánu dodá vášmu domovu príjemnú a pokojnú atmosféru.

Stále si nie ste istí výberom vône? Výber tej pravej vône môže byť zložitý, pretože každý má iné preferencie a vnímanie vôní je veľmi individuálne. Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, ponúkame vzorky našich bytových vôní. Týmto spôsobom si môžete vône najskôr otestovať v pohodlí vášho domova a zistiť, ktorá z nich vám najviac vyhovuje. Naše vzorky vám umožnia preskúmať rôzne vône a vybrať si tú, ktorá najlepšie zodpovedá vašim predstavám a potrebám. Nechajte sa uniesť svetom vôní a nájdite tú pravú pre váš domov!

4318Tip na záver

Ak chcete vyskúšať rôzne druhy vôní alebo hľadáte darček, odporúčame naše zvýhodnené sety. Tieto sety obvykle obsahujú kombináciu produktov, ako sú aróma difuzér, vonné sviečky a osviežovač vzduchu, čo vám umožní prevoňať rôzne časti domu podľa aktuálnej nálady či príležitosti.

Vybrať tú správnu vôňu do bytu môže byť zábavný a obohacujúci proces. Či už preferujete difuzér, vonné sviečky alebo osviežovač vzduchu, u nás určite nájdete to, čo vám najlepšie vyhovuje.


Návrh bez názvu (27)Set osviežovača vzduchu a luxusné sviečky vo zvýhodnenej sade. Váš domov bude voňať návykovou vôňou Fumé Rubis a zároveň ušetríte.